top of page

Blev du snydt? Se årets jernbane aprilsnare her:

Traditionen tro, så gav d. 1. april anledning til mange sjove og spændende historier som dog ikke har meget med virkeligheden at gøre. Også her i klubben havde vi en historie klar til jer under overskriften "Langeland skal holde Letbanen kørrende"

Men også andre steder har der været gang i både fantasien og skriveriet. I bunden af artiklen, kan man stemme på årets bedste historie. OHJ-HTJ Taurus

På facebook kan man i gruppen "Modeltog" se at Søren Brown Anegaard Villumsen beretter at OHJ-HTJ i starten af 00érne havde planer om at køre transitgodstog fremført af Siemens Taurus.

Nærværszoner Banedanmark skriver på deres Hejmmeside og Facebook side, at de vil indfører nærværszoner på perronerne til personer der gerne vil snakke sammen.

Kattegatforbindelse med Jernbane

På Jernbanen.dk´s forum, kan man læse en Pressemeddelelse som beretter at Venstre har tilsluttet sig aftalen om Togfonden, samt at det vedtages at etablere en Kattegat forbindelse med Jernbane.

Hele aprilsnaren kan findes her: http://www.jernbanen.dk/forum/index.php?id=127669

BigBoy i Danmark

På My1287.dk kan man læse at modeltogsproducenten APN Productions, udgiver en dansk version af Union Pacific Big Boy, som er verdens største damplokomotiv. Udgivelsen sker, da lokomotivet tilbage i 1953 var udlånt til DSB.

Jernbanemuseet ophugger sølvpilen

På facebook kan man i gruppen "Danske lokomotiver" se at Allan Støvring-Nielsen beretter at Jernbanemuseet i Odense, har ophugget halvdelen af sølvpilen. Flere fik morgenkaffen galt i halsen ved denne nyhed, da Jernbanemuseet netop er igang med en ophugnings process, i forbindelse deres formindskning af samlingen.

Mo 1835 i rød og med dobbeltdækkere

Hos Østsjællands Jernbaneklub kan man læse at Mo 1835 i fremtiden ikke blot skal køre som veterantog.

ØSJS M1 - "David" udlejet til Contec Rail

I facebook gruppen "Motorvognen" beretter Andreas Eilenberger Jørgensen at ØSJS M1 "David" i vinterens løb er blevet klargjort til tjeneste hos Contec Rail.

Modeltogs messe på Lindøværftet

I På facebook i gruppen "Modeltog" kan man idag se at dagens modeltogsmesse i en af Lindø værftets haller er velbesøgt. Det fik flere bruger til at gispe ved tanken om at de var gået glip af en ny stor messe.

Hvilken historie var årets bedste?

Blev du snydt? smid en kommentar og fortæl din historie :)


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page