top of page

Velkommen til Langelands Modeltogklub

Klubben mødes

Hver mandag aften
19-22
Hovedgaden 64
5932 Humble

  • Facebook Social Icon

Langelands modeltogs klub er en modeljernbane klub med formål at bygge et stort digitalt anlæg, med køremuligheder for såvel 2-skinne- som 3-skinnedrift. De digitale muligheder er i dag under hastig udvikling, og vi vil gerne være med til at udfordre grænserne for denne drifttype, som rummer så mange muligheder.

 

Vi omfavner et bredt spektrum af interesser hvilket afspejler sig i vores valg af systemer. I klubben benytter arbejder vi i skala H0 (1/87). Vi er ikke tema låste, men ønsker at skabe et fristed for vores medlemmer, uanset geografisk tema og epoke, med andre ord, så benytter vi af os af materiel fra hele verdenen. Dette valg har vi taget, da medlemmerne også har mulighed for at benytte deres egen yndlings maskine i forbindelse med klubbens aktiviteter.

Klubben skal være et sted hvor vi kan udveksle/udvikle ideer, erfaringer og teknikker til fældes glæde og gaven (uden ægtefælles indblanding, med spisetider og rydning af spisebordet).
Klubben skal også være et sted hvor man kan få socialt samvær selv i en sen alder og ikke sidde hjemme og gemme sig bag nedrullede gardiner.


På sigt at få et samarbejde med ungdomsskolen på Langeland og undervise i den digitale styring af modeltog og tilbehør til modeltog.

Denne hjemmeside skal medvirke til at udbringe kenskabet vil både Langelands Modektogs Klub og vores hobby generelt. Vi håber også at kunne medvirke som inspirationskilde for andre ligesindede.


 

bottom of page